Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek; Oda olarak başta Belediyemiz olmak üzere yerel yönetimlerle yakın işbirliği ve diyalog içerisinde olduklarını belirtti.

Kurulma çalışmaları devam eden Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesine Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can’nın emeği ve desteğinin azımsanmayacak derecede olduğunu, kendisine teşekkürlerini bir kez daha ileterek, Gıda İhtisas OSB çalışmalarında ÇED raporunun da son aşamaya gelindiğini birkaç gün içerisinde Bakanlığa sunulacağını belirterek milletvekillerimizden bu süreçte destek istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı – Mersin Milletvekili Oktay Öztürk’te Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını Ramazan ayının bolluk ve bereket içerisinde geçmesini belirtti. İslam dünyasındaki kardeş kavgalarına değindi. Libya, Irak, Suriye’deki karışıklıklardan sonra acaba bizim ülkemize sıçrama endişesi duyduklarını, bu nedenle Türk Milletinin daima uyanık, birlik – beraberlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi.

Bölgemizde Hububat Sezonunun verimli geçtiğini bunun sevindirici bir gelişme olduğunu, Rusya ile de sıkıntıların tamamıyla giderilmesi durumunda, bunun bölgeye çok daha olumlu yansıyacağına inandığını belirtti.

Belediye Başkanımız Şevket Can ve Milletvekilimiz Baki Şimşek’te Ülkemiz ve bölgemizdeki siyasi ekonomik gelişmelere üzerine görüşlerini artırarak, sıkıntılı bir coğrafyada olmamızın, ülkemize zaman zaman zorluklar yaşattığını, son olarak Kuzey Irak’ta alınan referandum kararının bunlardan biri olduğunu belirtmişlerdir.