CHP Genel Sekreteri M.Akif Hamzaçebi, Mersin İl Başkanı, İlçe Başkanı Milletvekili Adayları ile önceki dönem Milletvekillerinden oluşan heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Tarsus ekonomisi, Tarsus Tarihi, Sosyal yapısı hakkında bilgi vererek, Sayın Genel Sekreterin Odamız Ziyaretinden mutlu olduklarını ifade etti.

CHP Genel Sekreteri M.Akif Hamzaçebi ise dünya ve ülkemizdeki siyasi ve ekonomik gelişmeler ile 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sonrasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak CHP Genel Sekreteri M.Akif Hamzaçebi’ye Odamız yayınlarından oluşan bir kitap seti takdim etmiştir.