1928 yılından bugüne kadar kuşaktan kuşağa zeytinyağı üretimi konusunda Tarsus’ta önemli bir yere sahip olan Boltaç Zeytinyağları Uluslararası Zeytin Konseyi’nin himayelerinde ulusal zeytin ve zeytinyağı konseyi tarafından İzmir’de organize edilen IOC-UZZK Türkiye Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite yarışmasında “Hafif Meyvemsilik” kategorisinde natürel sızma zeytinyağı ile 11 Mayıs 2018 tarihinde Türkiye 2.si olmuştur.

Bu başarılarından ve İlçemizi tanıtımına katkılarından dolayı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasının 27 Haziran 2018 Çarşamba günü yapılan Meclis Toplantısında Meclis Başkanı Eyüphan Eyuboğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak tarafından “Boltaç Zeytinyağları” firma temsilcileri M.Sadık Boltaç, Ali Boltaç ve Deniz Boltaç’a plaket ve çiçek sunularak teşekkür edilmiştir.

Firma Temsilcileri M.Sadık Boltaç ile Ali Boltaç Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, özellikle Sarıulak Zeytini Coğrafi İşaret Belgesi alınması sürecinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarından dolayı şükranlarını ifade etmişlerdir