CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya geldiler.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak yapmış olduğu konuşmada Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Tarım Teknopark, Tarsus Üniversitesinin kuruluş çalışmaları ile bugün gelinen aşamalar, yaşanan bir takım aksaklıklar, yapılması gerekenler ile Tarsus’un sosyo – ekonomik durum hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra kürsüye gelen önceki dönem CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise Siyasi ve ekonomik alanlarda ülkemiz ve dünya ölçeğinde değerlendirmelerde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’de yapmış olduğu konuşmada öncelikli olarak iş ve aş konusuna değinerek istihdama yatırım yönelik tüm girişimlerin önünü açacağını daha yaşanabilir ve gelir dağılımında adil bir kent yaratmak için ellerinden fazlasıyla yapacaklarını belirtmiştir.