Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel Yurt ile Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu’ndan Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak tarafından karşılanan Vergi Dairesi Müdürlerimiz 1990 yılından bugüne kadar kutlanan bu hafta etkinliklerinde Vergi Bilincini geliştirme yönünde çalışmalar yaptıklarını belirtmişlerdir.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta Vergi Dairesi Müdürlerimizin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını, Vergi Haftasını kutlayarak, Devlet olmanın, bir bayrak altında yaşamanın ana temelinin, başta kazanan her kesimin Vergisini düzenli ödemesi gerektiğini vurguladı.

Ziyarette günün anısına Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak Vergi Dairesi Müdürlerine birer çiçek takdim etmiştir.