Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesinin 65’inci Genel Kurul Toplantısı,  1 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 15:00’da TOBB’da gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurul Toplantısına MTO – Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta iştirak etmiştir.

Açılış konuşmaları, Genel Kurul Toplantı tutanakları, 2018 faaliyet raporu ve kesin hesabın onaylanmasının ardından Genel Kurul toplantısı dilek ve temennilerin görüşülmesinin ardından son bulmuştur.

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu toplantısı aynı gün saat 17:00’da, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ında katılımıyla M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleşmiştir.